Hírek az abortuszról

A szülés mint a nők joga - Reprodukciós jogi előadássorozat

Reprodukciós jogi beszélgetéssorozat a Patent Egyesület szervezésében

 2012. december 6. 18:00-20:00

 

Meghívott vendégeinkkel arról beszélgetünk, hogy a jelenlegi várandósgondozásban és a szülészeti ellátásban a várandós nők törvény általi elnyomása dominál. A szülés minősége akkor fog megváltozni, amikor a nők hallatni fogják a hangjukat a szülésük során tapasztalt nem megfelelő bánásmód ellen. A nőknek vissza kell szerezniük a kontrollt a saját testük felett, mert mindannyian megérdemelnek egy olyan nőközpontú szülészeti rendszert, amelyben az ellátás az anya és gyermeke köré rendeződik, és amelyben a nők rendelkeznek azzal a magabiztossággal, hogy képesek megszülni gyermeküket.

 

Vendégeink: Fazakas Pálma és Szabó Ágnes, a Születésház Egyesület munkatársai

A műhelyfoglalkozás nyitott minden érdeklődő számára. Különösen ajánljuk várandós nők, pedagógusok, szociális munkások, védőnők és újságírók részére.

Hely és idő:
Teréz7 Központ, www.terez7.blogspot.com
1067 Budapest, Teréz krt. 7. Fsz/1. 12-es kapucsengő

2012. december 6. 18:00-20:00

Jelentkezés:

A helyek korlátozott száma miatt kérjük, 2012. december 5-ig jelentkezzen e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen neve, foglalkozása, e-mailcíme és telefonszáma megadásával.